Wij zijn de initiatiefnemers van #VeiligOnderweg

"Veilig Onderweg in het Verkeer" is een initiatief om verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit in België te bevorderen. Het is een initiatief van Bpact en Bpart.

Bpart, jouw online participatieplatform

Bpart is jouw digitaal platform voor burgerparticipatie. Het Bpart participatieplatform is het meest aanpasbare en impactvolle platform om inwoners digitaal te informeren, te betrekken of te laten meebeslissen.

Je ontdekt het Bpart platform in Vlaanderen via Tree company, het innovatiebureau voor digitale democratie.

Ontdek Bpart

Bpact, jouw eigen burgerpanel

Met Bpact geven we iedereen een stem over maatschappelijk relevante topics. We zijn al met meer dan 40.000 impactmakers in ons online onderzoekspanel. Mensen die hun mening geven over zaken die hen raken.

Zo zorgen we ervoor dat bedrijven, organisaties én overheden juiste keuzes kunnen maken in alles wat er speelt in onze samenleving. Want wij leggen de basis voor een wereld die écht past op maat van onze mensen.

Ontdek Bpact

Met de steun van DBP Partners

DBP partners is een netwerk van experts dat mensen in beweging brengt rond maatschappelijke thema’s. Op basis van straffe vakkennis, tools, ervaring en innovatie pakken we samen met onze klanten complexe veranderprocessen en maatschappelijke uitdagingen aan.

Bij DBP Partners bundelen Indiville, Levuur en Tree company hun krachten en vormen ze samen een sterk netwerk.

Ontdek ons netwerk