home-page

Werk als organisatie of vereniging mee aan een verkeersveilige omgeving!

Auto’s die af en aan rijden bij een activiteit, jongeren met de fiets of gezinnen te voet … Bij veel van je activiteiten is het waarschijnlijk heel druk op straat. Verkeersveiligheid is voor jouw vereniging of organisatie uiteraard een belangrijk thema. Je wil immers dat leden veilig naar jouw activiteiten kunnen komen. 

Met #VeiligOnderweg brengen we in kaart waar de onveilige verkeerspunten in België zich bevinden.

Als organisatie of vereniging kan je dit project kosteloos steunen! Zo toon je je maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid, én je krijgt inzicht in de verkeersveiligheid van je omgeving. 

Jouw leden veiliger onderweg?

Deel #VeiligOnderweg met jouw leden en achterban, en verbeter zo de verkeersveiligheid op weg naar jouw vereniging of activiteiten.

Je kan gebruik maken van de gratis communciatieset om het project in de kijker te zetten of te delen.

De ingediende locaties zijn meteen kosteloos raadpleegbaar op de website, én we delen ze nadien met de lokale besturen! Zo creëren we samen meer impact.

Download hier de communicatieset

Kopiëer de tekst hieronder of klik op één van de sociale media buttons

Veilig onderweg naar onze activiteiten? Laat weten waar het verkeer veiliger kan op jouw route! Doe mee op www.veiligonderweg.be.

 

 

Uitgebreidere data?

Heb je liever uitgebreidere data over de verkeersveiligheid in jouw omgeving of een bevraging van je leden op maat? Contacteer ons en ontdek het aanbod.